Dolar 32,2422
Euro 34,9710
Altın 2.448,36
BİST 10.171,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Excalibur Gaming Laptoplarda Nisan Ayına Özel %10 İndirim Fırsatı

Oyuncuların ve profesyonellerin, hayallerindeki tasarım ve üstün performansa ulaşmalarını sağlayan Excalibur, Nisan ayına özel yepyeni bir bahar indirimi duyurdu. Oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunan Excalibur, casper.com.tr’deki tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarda geçerli olan %10 indirim kampanyasına 30 Nisan gün sonuna kadar devam edecek.  

Excalibur Gaming Laptoplarda Nisan Ayına Özel %10 İndirim Fırsatı
REKLAM ALANI
29 Nisan 2024 10:33
22

Oyuncuların ve profesyonellerin, hayallerindeki tasarım ve üstün performansa ulaşmalarını sağlayan Excalibur, Nisan ayına özel yepyeni bir bahar indirimi duyurdu. Oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunan Excalibur, casper’deki tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarda geçerli olan %10 indirim kampanyasına 30 Nisan gün sonuna kadar devam edecek.  

Güç ve performans, hem oyuncular hem de profesyoneller için olmazsa olmazı oluşturuyor. Rekabet unsurlarının en üst düzeyde olduğu oyun dünyasında, rakiplerini alt etmek isteyen birçok oyunseverin ya da üstün ve kaliteli çıktılar elde etmek isteyen profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun bilgisayarları kullanmaları önem taşıyor. Güç ve performansa, trend tasarımlarla ulaşma hayali kuran birçok kullanıcının tercihi olan Excalibur, bahara özel yepyeni bir kampanya duyurdu. Nisan ayının sonuna kadar sürecek kampanya, casper’de geçerli olmak üzere tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarda %10 indirim avantajı sunuyor.

ARA REKLAM ALANI

Oyuncuların Hayali Son Teknolojiye Sahip Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar Şimdi Kampanyada 

Oyun dünyası gün geçtikçe rekabetin arttığı bir arenaya dönmüş durumda. Güç ve performanstan vazgeçemeyen oyun tutkunlarının imdadına ise oyun deneyimini artıracak oyuncu bilgisayarları sunan Excalibur yetişiyor. Excalibur, rekabet unsurlarının heyecanla ve aksiyonla harmanlandığı oyunlarda mücadeleleri kazanmak isteyen oyunseverlerin ihtiyaçlarını gaming laptoplarıyla karşılıyor. Özellikle kazanmak için oynayanlara, Intel’in 14. Nesil işlemcisi dahil bir çok işlemcisi ve en yeni RTX 40 serisi NVIDIA ekran kartları ile kişiselleştirilebilen Excalibur laptoplar sahip oldukları üstün performans ile kullanıcılarını bir üst seviyeye taşıyor.

Performansın Tanımını Yeniden Yazan Excalibur G911

Hem oyuncular hem de profesyonel kullanımlar için üstün performans sağlayan Excalibur G911, standartların dışında 16” 16:10 çerçeve yapısına sahip bir ekran barındırıyor. Excalibur G911, 240 Hz yenileme hızı ile en zorlu oyunlarda dahi yüksek FPS değeriyle, oyun tutkunlarına oyun deneyiminin hazzını sonuna kadar yaşatıyor. Wide-QHD Panel, 2560×1440 yüksek çözünürlüğü ve 500 NIT %100 sRGB ekran skalası detaylarına sahip G911 ile oyunlarda daha gerçekçi görüntüler elde edebiliyor.

Hızlı ve Akıcı Oyun Deneyimi Excalibur G870 ile Mümkün 

Kullanıcıların bilgisayarlardaki en temel tercihlerinin başında performans ve tasarım geliyor.  Yüksek grafik performansı ve metal gövde yapısıyla fark yaratan Excalibur G870, gücünü 13. Nesil Intel i5 ve i7 işlemciden alıyor. Hem güçlü bir bilgisayar isteyen hem de estetikten taviz vermek istemeyen kullanıcılara hitap eden Excalibur G870, 89 adet fan bıçağı ve dakikada 5400 RPM değerindeki 2 adet akıllı turbo fanı ile gücünü üstün soğutma yapısı ile destekliyor. Isınmaları minimuma indiren bu ikiz fanlı yapısı sayesinde, sıcak havanın tahliyesini ve soğuk havanın içeriye alınmasını çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştiriyor.

Ultra Hızlı Ekrana Sahip Excalibur G770 ile Oyuncular Bir Adım Önde

5,5 mm incelikteki ekran çerçevesi ve 23 mm incelikteki şık metal kasa tasarımına sahip olan Excalibur G770, 15.6″ büyük ekran boyutuna rağmen ergonomik kompakt kullanım sunuyor. 144HZ 15.6” FULL HD IPS ekran ile ultra hızlı senkronizasyon sağlayan G770, 250 NIT ekran parlaklığı, anti-glare teknolojisine de sahip. 12. Nesil işlemcilerle birlikte, 120W adaptörler yerine 150W adaptörlerin kullanıldığı G770’te kullanıcılar, daha yüksek FPS değerlerine ulaşarak rakiplerinden bir adım önde oluyor.

Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına binlerce konfigürasyon seçeneğiyle cevap veren Excalibur, 30 Nisan gün sonuna kadar casper üzerinden yapılan alışverişlerde %10 indirim fırsatı sağlıyor. Excalibur G911, G870 ve G770 gaming laptop modellerinde geçerli olan %10 indirim avantajından yararlanmak için casper linkini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.