Dolar 32,2178
Euro 35,0647
Altın 2.528,33
BİST 10.730,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

İzmit Belediyesinde kimseye özel araç tahsis edilmeyecek

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, tasarruf ve verimlilik çerçevesinde başarılı bulunan ve önceki dönemde de uygulanan “Araç Havuz Sistemi”ni devam ettiriyor.

İzmit Belediyesinde kimseye özel araç tahsis edilmeyecek
REKLAM ALANI
1 Mayıs 2024 10:06
16

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Danışmanları, Başkan Yardımcıları ve Müdürler dahil olmak üzere tüm idareciler, işe gidiş-gelişlerini kendi imkanlarıyla sağlamaya ve belediye işleri için araç ihtiyaçlarını araç havuz sisteminden karşılamaya devam edecek. “Araç Havuzu” düzenlemesinin devamı ile belediye kaynaklarının daha etkin kullanımını amaçlanırken, kamu kaynaklarının israfının bir kez daha önüne geçmeyi hedefleniyor.

TASARRUFA DEVAM

ARA REKLAM ALANI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sistemin sürdürülmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Araç havuz sistemimiz, geçmiş dönemde olduğu gibi, şeffaflık ve hesap verebilirlik anlayışımızı pekiştiriyor. Geçmiş dönemde başarılı olan bu uygulamayı sürdürerek, belediyemizi daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.