Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Keşan’da trafik kazasında hasar tartışması

Keşan’da meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluşurken, motosikletli sürücü araç sahibinden masraflarının karşılanmasını talep etti. Araç sahibi ise motosikletlinin kaza sonrası kendisine zorla para ödetmeye çalıştığını ve bu nedenle şikayetçi olduğunu beyan etti.

Keşan’da trafik kazasında hasar tartışması
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2024 16:21
24

Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) – Edirne’nin Keşan ilçesinde geçtiğimiz salı akşam saatlerinde sıralarında, O.T. isimli şahıs, iş yerine ait araç ile seyir halindeyken bir motosikletin kendisine çarptığını bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerine bilgi veren O.T., kaza sonrası polis çağırmak istediğini ancak motosiklet sürücüsünün aralarında halletmek istediğini ve bu nedenle polisi aramadığını beyan etti.

ARA REKLAM ALANI

O.T., daha sonra motosiklet sürücüsünün kaza sonrası motosikletinde meydana gelen masrafları kendisinin karşılamasını talep ettiğini ve bu durum karşısında şikayetçi olduğunu ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.