Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk

Galatasaray Ekmas mağlubiyeti sonrası ilk 8 hedefini gerçekleştiremedikleri için üzgün olduklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Yalçın Küçüközkan, “Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk. Sonuna kadar mücadelemizi versek de ilk 8’de yer alamadığımız üzgünüz” dedi.

Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2024 23:20
20

BURSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 30. haftasında sahasında Galatasaray Ekmas’a uzatmada 102-107 mağlup olan TOFAŞ’ta yardımcı antrenörlerden Yalçın Küçüközkan karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

ARA REKLAM ALANI

Başantrenör Orhun Ene’nin iki teknik faul alarak oyundan ihraç edilmesi sonrası kalan sürede takımın baş antrenörlüğünü gerçekleştiren Küçüközkan şu ifadeleri kullandı; “Özellikle Avrupa kupası bittikten sonra lige konsantre olduk. Son maçlarımızı üst üste kazanarak play-off şansımızı son haftaya kadar taşımıştık. Bu hedefimize de çok yaklaşmamıza rağmen maalesef uzatmada kaybettik. Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk. Austin Wiley’in sakatlığı sonrası Galatasaray Ekmas karşısında da ribauntlarda istediğimiz mücadeleyi ortaya koyamadık. Bu da maçın sonucuna doğrudan etki etti. Sonuna kadar mücadelemizi versek de istediğimiz ilk 8 hedefini gerçekleştiremediğimiz için üzgünüz. Play-off’a giren bütün takımlara başarılar diliyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.