Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Yıldırım’da Hıdırellez coşkusu

Türk kültür coğrafyasında baharın habercisi olarak kabul edilen Hıdırellez, Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği törende coşkuyla kutlandı.

Yıldırım’da Hıdırellez coşkusu
REKLAM ALANI
7 Mayıs 2024 14:06
16

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, baharın, umudun ve bereketin bayramı Hıdırellez’i, yüzlerce Yıldırımlı ile birlikte coşkuyla kutladı.

ARA REKLAM ALANI

Baharın müjdecisi olarak birçok farklı coğrafyada yüzyıllardır kutlanan Hıdırellez Bayramı, bu yıl da tüm Türk coğrafyasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla Temenyeri Parkı’nda düzenlenen Hıdırellez Şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programda vatandaşla sohbet edip, hâl hatır soran Başkan Yılmaz, “Kadim tarihimiz boyunca kültürel zenginliğini koruyarak günümüze aktaran hemşehrilerimiz, Hıdırellez Bayramını da barışın, dostluğun, kardeşliğin simgesi olarak kabul etmiş, sosyal faaliyetler ve gelenekler ekseninde yüzyıllardır kutlaya gelmiştir. Tüm hemşehrilerimizin geçmişiyle geleceği arasında önemli bir köprü görevini yerine getireceğine inandığımız, kültürümüzün ayrılmaz parçası haline gelmiş olan baharın habercisi, bereketin müjdecisi Hıdırellez Bayramını kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.