SON DAKİKA
Dolar 32,5765
Euro 34,8994
Altın 2.435,41
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın koltuğuna oturan minik başkanlar çevreci, doğa dostu ve eğlenceli projelerini açıkladı.

Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 14:10
5

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın koltuğuna oturan minik başkanlar çevreci, doğa dostu ve eğlenceli projelerini açıkladı. Başkan İrfan Önal, “Çocukların ve gençlerin hayal ettiği Bayraklı’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Bayraklı’daki 23 Nisan kutlama etkinlikleri sabahın erken saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumlarıyla başladı. Bayraklı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katılan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunup, çelenk sunumu yaptı. Ardından Cengizhan Mahallesi’nde İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit Cesur İlkokulu’nda düzenlenen programda çocuklarla buluşan Önal, daha sonra da makam koltuğunu günün sahipleri çocuklara bıraktı. Elif Ela Tanrıkulu, Ege Çağımnı ve Mercan Ulusoy başkanlık koltuğuna oturdu ve icraatlarını açıkladı.

ARA REKLAM ALANI

ÇOCUKLARDAN DOĞA DOSTU PROJELER

Minik başkanlar, “Çocukların özgürce koşarak, doyasıya gülerek, kuş seslerini daha çok duyup daha modern parklarda daha temiz bir çevrede, en güzel oyuncaklarla oynayabileceği doğa dostu yeni sosyal alanları hızla hayata geçireceğiz. Çocukların eğlenceli zaman geçirebilecekleri kursları, kütüphaneleri, araştırma ortamlarını artıracağız. Spor aktivitelerinden, festival ve şenliklere, eğitimden kültür-sanata kadar her alanda etkinlikler yapacağız” dedi. 

ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR ÜLKE EMANET EDECEĞİZ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Biz çocuklarımıza aydınlık, güzel, mutlu ve huzurlu yaşayacakları bir ülke emanet etmeye gayret edeceğiz. Onlardan da sonraki kuşaklara aynı şekilde güzel bir memleket bırakmalarını bekleyeceğiz. Çocukların ve gençlerin hayal ettiği Bayraklı’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.