SON DAKİKA
Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bayram oyuncaklarla başladı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan haftasına Altındağ Merkez Mahallesi’ndeki çocuklarla başladı.

Bayram oyuncaklarla başladı
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 11:56
10

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan haftasına Altındağ Merkez Mahallesi’ndeki çocuklarla başladı. Bornova Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan bez bebekleri Altındağlı miniklere dağıtan Başkan Eşki, ailelerle sohbet ederek bol bol da fotoğraf çekindi. Başkan Eşki, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda bugün saat 15.00’ten itibaren başlayacak olan Uçurtma Şenliği’ne davet etti.

Ücretsiz uçurtma dağıtımının da yapılacağı Şenlikte Amfi Tiyatro önünde kurulacak sahnede DJ performansının yanı sıra sihirbaz ve kukla gösterisi ve bubble show ile çocukların eğlenceli vakit geçirmesi sağlanacak. Bornova Belediyesi Çocuk Korosu da sahneye çıkarak konser verecek. Şişme oyuncaklar,yüz boyama standları ve çeşitli oyun alanlarının kurulacağı alanda atölye etkinlikleri de gerçekleştirilecek.Çocuklar için eğlenceli ikramların da hazırlandığı Şenlik’te gökyüzü uçurtmalarla şenlenecek.

ARA REKLAM ALANI

Aşık Veysel’de buluşalım

Tüm mahalleyi gezen Başkan Eşki, Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi tarafından üretilen el emeği örgü oyuncakları hediye ettiği çocukları, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 23 Nisan Salı (Bugün) saat 15.00’de başlayacak Geleneksel Uçurtma Şenliği’ne davet etti. Başkan Eşki, “Büyük Önderimiz Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günün coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Tüm çocuklarımızı aileleri ile birlikte Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na bekliyoruz” dedi.

Etkinlikler haftanın ilk gününden başladı

Bornova Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri, Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nden yararlanan miniklerin gösterileriyle başladı. Bornova’nın dört bir yanındaki 12 merkezden yararlanan 3-6 yaş arası 513 çocuk sundukları gösterilerle büyük beğeni topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.