SON DAKİKA
Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Belediye Başkanı Rasim Arı, makamını miniklere bıraktı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını öğrencilere devretti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, makamını miniklere bıraktı
REKLAM ALANI
24 Nisan 2024 10:20
8

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) – Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli okullardan gelen öğrencileri başkanlık makamında konuk etti. Öğretmenleri ve aileleri ile birlikte gelen geleceğin başkanları ile bir süre sohbet ederek belediye başkanının görevleri hakkında bilgi veren Arı, ardından makamını öğrencilere devretti.

Yeni başkanların Nevşehir ve kent yönetimine dair hayallerini sorarak onlarla keyifli bir sohbet geçiren Arı, daha sonra öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

ARA REKLAM ALANI

Arı, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara güzel bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Yarınlarımızın umudu olan evlatlarımızın ve dünya üzerindeki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.