252329245
Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Enerjisa Üretim 3×3 Cup Turnuvası ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor

Türkiye’nin lider özel sektör enerji üretim şirketi Enerjisa Üretim, “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” basketbol turnuvasının ikincisini Aydın’da düzenledi. Güler Legacy’nin desteği ile gerçekleşen turnuvanın kazananı Çanakkale şehrinden öğrenciler oldu.

Enerjisa Üretim 3×3 Cup Turnuvası ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor
REKLAM ALANI
29 Nisan 2024 13:27
13

Türkiye’nin lider özel sektör enerji üretim şirketi Enerjisa Üretim, “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” basketbol turnuvasının ikincisini Aydın’da düzenledi. Güler Legacy’nin desteği ile gerçekleşen turnuvanın kazananı Çanakkale şehrinden öğrenciler oldu.

Türkiye’nin öncü ve lider özel sektör elektrik üreticisi Enerjisa Üretim; Çanakkale, Aydın, Balıkesir ve Muğla bölgeleri kapsamında Aydın’da “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” kızlar turnuvasını düzenledi. “Enerjimiz Basketbol” sloganı ile gerçekleştirilen turnuvada, kazanan takım Çanakkale şehrinden oldu. Turnuvaya 12-17 yaşlarında 16 takım ve 65 lise öğrencisi katıldı. İlki 2023’te erkekler turnuvası ile gerçekleştirilen 3×3 Cup’ın gelecek dönemde farklı şehirlerde devam etmesi planlandığı belirtildi.

ARA REKLAM ALANI

Lise düzeyindeki farklı okullardaki öğrencileri bir araya getiren “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” kızlar turnuvasında lise düzeyindeki profesyonel basketbol oyuncuları da yer aldı. Basketbol maçlarının yanı sıra sporculara sürdürülebilirlik seminerinde enerji ve çevre bilinciyle ilgili yeni bakış açıları kazandırılırken, spor psikolojisi seminerinde ise stres ve baskıyı yönetebilmek için ipuçları aktarıldı. Kazanan takım Çanakkale Yıldızları takımı olurken, ikinci Balıkesir Perileri takımı üçüncü Hedef Çanakkale takımı, dördüncü ise Muğla Bademi takımı oldu. 2 gün süren turnuva, kazanan takımların ödüllendirilmesi ile son buldu.

Enerjisa Üretim Sürdürülebilirlik Mentoru Mehmet Eynehan, etkinliği ziyaret ederek genç basketbolcularla buluştu ve turnuvanın önemine vurgu yaptı. Katılımcılara sürdürülebilirlik semineri de veren Eynehan, “Enerjisa Üretim olarak bu turnuvayı gelenekselleştirmek için çalışıyoruz. Gençlerimiz arasında basketbolu yaygınlaştırmak en büyük amaçlarımızdan biri. 3×3 Cup Kızlar Turnuvası’nın yanı sıra geçtiğimiz Kasım ayında erkek öğrencilerimiz için de bir turnuva düzenledik. Güler Legacy’nin desteğiyle gençlerimize değerli deneyimler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Eski milli basketbolcu ve Güler Legacy Kurucusu Muratcan Güler, “Güler Legacy olarak Aydın ilinde bu güzel turnuvayı gerçekleştirdiğimizden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Genç kızlarımıza sadece basketbol oynatmaktan ziyade; rekabet ortamında takım olmayı ve birlikte hareket etmeyi başarabilmeyi, saygı ve sevgi içerisinde mücadele edebilmeyi hayatlarına katmak en büyük hedeflerimizden bir tanesi. Bu organizasyonu daha fazla yere yaymak ve sporcuların hayatlarına dokunmaya devam etmeyi arzuluyoruz. Bu vesileyle bizimle beraber olan ve bu değeri yaratmamıza yardımcı olan Enerjisa Üretim ailesine de çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.