SON DAKİKA
Dolar 32,5254
Euro 34,7981
Altın 2.427,98
BİST 9.719,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kemer’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 104. açılış yıl dönümü dolayısıyla Kemer’de tören ve kutlama programı düzenlendi.

Kemer’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 16:23
7

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 104. açılış yıl dönümü dolayısıyla Kemer’de tören ve kutlama programı düzenlendi.

Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören ve kutlama programına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Göynük Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan kutlama programında, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Programda, 23 Nisan konulu şiir, resim, kompozisyon yarışmaları ile futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin ödüllerini, Kaymakam Solmaz, Belediye Başkanı Topaloğlu ve Başsavcı Almalı verdi.

Program kapsamında öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları dans ve halk oyunları gösterileri sundu. Bazı öğrenciler de şiirler okudu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.