SON DAKİKA
Dolar 32,4905
Euro 34,9626
Altın 2.434,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Muhtarlardan Başkan Arı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görevlerini sürdüren ve yeni seçilen muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlardan Başkan Arı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 09:22
7

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) – Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki mahalle muhtarlarını konuk etti. Ziyarette Başkan Arı’yı tebrik eden muhtarlar görevinde başarılar diledi.

Arı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye hizmetlerinin mahallelere daha etkin ve verimli olarak aktarılması noktasında her zaman muhtarlarla yakın iş birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Mahallelerinde görevlerini sürdüren ve yeni seçilen muhtarları tebrik eden Arı, “Mahallelerimizin gözü, kulağı olacak siz kıymetli muhtarlarımıza yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşaallah hep birlikte şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağız. Birçok alanda Türkiye’nin örnek şehri ve marka bir kent haline getirmeyi arzuladığımız Nevşehir’i kalkındırmak, geliştirmek ve geleceğe taşımak için yol arkadaşlarımız olarak gördüğümüz siz muhtarlarımızın desteğini, görüş ve önerilerini çok önemsiyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.