Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi

Çayırova Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiği Gençlik Merkezi’ne, ilçedeki gençler yoğun ilgi gösteriyor. Çayırovalı çocuklar ve gençler, boş vakitlerinde eğlenmek ve sosyalleşmek için Çayırova Gençlik Merkezi’ni tercih ediyor.

Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
REKLAM ALANI
25 Nisan 2024 11:24
14

KOCAELİ (İGFA) – Çayırova’nın yarınlarını şekillendirecek çocuklar ve gençler için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı ve geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Çayırova Gençlik Merkezi’ne ilgi büyük. İlçedeki çocukların ve gençlerin verimli zaman geçirebilmeleri adına kurdelesi kesilen Çayırova Gençlik Merkezi, oyun odası, akıl ve zeka oyunları atölyesi, masa tenisi odası, satranç odası, basketbol kortu ve konferans odasıyla gençlere hizmet vermeye devam ediyor. Randevu sistemiyle çalışan ve saat 16.00 ile 22.00 arasında Çayırovalı gençlere hizmet veren merkez, açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Çayırovalı çocuklar ve gençler, boş vakitlerinde eğlenmek ve arkadaşlarıyla birlikte verimli vakit geçirebilmek adına Gençlik Merkezi’ni tercih ediyor. Çayırova Gençlik Merkezi’ndeki etkinliklerden faydalanmak isteyen çocuklar ve gençler, 0554 771 99 49 arayarak ya da Akse Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi’ndeki (Çayırova Kapalı Spor Salonu Yanı) merkezden yüz yüze randevu alarak, tesisten ücretsiz bir şekilde faydalanabilir.

“BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR TESİS YAPMIŞ”

ARA REKLAM ALANI

Çayırova Gençlik Merkezi’nin açılmasının çok iyi olduğunu dile getiren Güney Doru Kartal, “Tesis çok güzel olmuş, çok beğendim. Arkadaşlarımla hobi alanım oldu burası, her hafta geliyoruz buraya. Çok güzel bir yer olmuş. Arkadaşlarımızla en iyi aktivitemiz burası oldu. Buradaki keyifli alanlarda, keyifli vakitler geçiriyoruz. Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür ediyorum, bizim için çok güzel bir tesis yapmış” dedi.

“HERKESİN GELMESİNİ TAVSİYE EDERİM”

Gençlik Merkezi’nin bir diğer müdavimlerinden Talha Aksoy ise, “Böyle bir tesisin başka bir yerde olduğunu sanmıyorum. Çayırovalı çocuklar için çok iyi bir şey oldu. Ücretsiz bir yer olması da bizim için büyük avantaj. Boş vakitlerimizde buradan randevu alıp, farklı farklı oyunlar oynayabiliyoruz. Herkesin buraya gelmesini tavsiye edebilirim” diye konuştu.

“ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ”

Tesisi ilk defa ziyaret ettiğini ve çocuğunu gönül rahatlığıyla buraya gönderebileceğini belirten İsmail Bozkurt, “Bu merkezi gelip gördüğümde şaşırdım. Çocuklar için güzel aktivite olacak şekilde düzenlenmiş bir merkez. Her şey düşünülmüş, hemen hemen bütün spor faaliyetlerini içinde barındıran bir alan olmuş, çocuklar için ve gençler için ideal bir alan olmuş, Çayırova Belediyesi’ne de böyle bir tesisi ilçeye kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla gönderebilecekleri bir yer olmuş. Çocuklarımız aileleri ve arkadaşlarıyla buraya gelebilir, çok güzel bir hizmet” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.